Wandelreglement

Artikel 1
De Avond4daagse Nijmegen-Noord wordt georganiseerd door de Wandelstichting Avondvierdaagse Nijmegen-Noord.

Artikel 2
De Avond4daagse is een wandelprestatietocht zonder wedstrijdelement. Je doet helemaal vrijwillig en op eigen risico hieraan mee.

Artikel 3
Je kunt je alleen inschrijven met het inschrijfformulier van de flyer of van de website. Het ingevulde inschrijfformulier moet je dan op een van de inschrijfmomenten inleveren. Daarbij moet dan ook het inschrijfgeld contant worden betaald. De deelnemerskaart mag alleen door jou worden gebruikt.

Artikel 4
Als je ten minste drie van de vier avonden hebt uitgelopen krijg je een beloning. De organisatie bepaalt wat de beloning is.

Artikel 5
Je mag alleen maar wandelen tijdens de tochten. Je mag dus niet rennen of snelwandelen en je mag geen gebruik maken van een vervoermiddel. Alleen met onze toestemming mag je gebruik maken van een hulpmiddel, bijvoorbeeld een rolstoel. Misschien zijn bepaalde routes niet of moeilijk begaanbaar met een hulpmiddel.

Artikel 6
Als je iemand wilt inhalen, moet je dat voorzichtig doen. Zorg ervoor dat je dat veilig doet en andere deelnemers niet hindert.

Artikel 7
Je moet de routes volgen die bij de afstand horen waar jij je voor ingeschreven hebt. De routes worden vooraf op de website geplaatst, maar deze kunnen op de dag zelf nog gewijzigd worden. Let daarom altijd op de pijlen en luister altijd naar de aanwijzingen van de organisatie.

Artikel 8
Doe je best, maak veel plezier, maar gedraag je wel netjes. Zorg ervoor dat andere deelnemers, mensen, dieren, spullen en de natuur langs de route, geen last van je hebben.

Artikel 9
De organisatie maakt vooraf bekend hoe laat en waar je moet starten. Je moet elke avond voor 20.30 uur finishen.

Artikel 10
Voor je eigen veiligheid moet je altijd goed luisteren naar de aanwijzingen van de organisatie, verkeersregelaars en de politie. De Wegenverkeerswet 1994 en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 gelden nog steeds voor iedereen en je moet dus de normale verkeersregels blijven volgen.

Artikel 11
Als je je niet aan deze regels houdt dan kan de organisatie besluiten dat je niet meer mee mag doen.

Artikel 12
Als je meedoet aan de Avond4daagse dan ken je deze reglementen en ben je het er mee eens. Als je nog minderjarig bent dan heeft een van je ouders of verzorgers dat voor jou gedaan.

Artikel 13
Tijdens de Avond4daagse kunnen er door de organisatie opnames worden gemaakt. De organisatie mag gratis jouw foto of film op internet plaatsen en gebruiken voor promotie en voorlichting over de Avond4daagse.

Artikel 14
Je moet zelf goed voor jezelf en voor je spullen zorgen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, ziektes of blessures van deelnemers of voor dingen die verloren of kapot gaan.

Artikel 15
De organisatie mag op elk moment routes wijzigen of laten vervallen. Je krijgt dan geen geld terug.

Artikel 16
In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie.

%d bloggers like this: